neljapäev, 21. juuli 2016

Võlutud mustrist.

Mõned päevad tagasi sattusin nägema sellist komplekti. Meenus, et tegelikult olin seda ennegi näinud ja ka siis valdas mind kohe soov seda mustrit heegeldada, aga siis oli järelikult midagi veel innustavamat või vajalikumat teoksil.

Nüüd oli just sobiv aeg ja hakkasingi kavandama eset, mis selle mustriga olla võiks. Kui üks mustrikord oli heegeldatud, siis selgus, et antud skeem on vigane või ei tule mul nii, nagu peab. Otsisin netist mitu päeva sarnast mustrit, sest mäletan, et olin kuskil näinud. Sain hiljem kinnitust, et mäletasin õigesti, sest netis ebaõnnestunud otsingute järel hakkasin oma arvutisse salvestatud fotosid tuulama. Rõõm oli suur, kui ta lõpuks leidsin. Siis avastasin, et skeemi kvaliteet pole kõige parem, aga ei lasknud end sellest heidutada.
Ja saingi hakkama. Minu versioon Alize Divast heegelnõelaga 2.

Pärast meeleheitlikku otsimist ja õnnelikku leidmist, nagu tihti juhtub, leidsin veel heegeldisi, kus sellist mustrit kasutatud.
Kuigi tahaks sõnaseadmise asemel hoopis heegeldada, siis otsustasin, et teen selle postituse ikka valmis ja lisan selle võrratu mustri ka oma blogisse. On kindlas kohas. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar